Menu +

Onze belofte


Intergroep heeft diverse specialisten in huis met veel kennis en ervaring. Dit resulteert in het geven van een totaaladvies. Onze relaties ervaren het geven van een totaal financieel plaatje als een belangrijk pluspunt van Intergroep en geven aan dat dit echt van toegevoegde waarde is.

 

Wij laten zien dat wij met elke doelgroep meedenken in hun wensen en behoeften. U bent uniek en daarom krijgt u ook een unieke benadering.  

Financieel voordeel

Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel verschillende maatschappijen en banken, producten en/of pakketten, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Intergroep behartigt uw belangen en u kunt ervan op aan dat wij financieel voordeel brengen in combinatie met perfecte voorwaarden en diensten.

Één telefoontje en u weet het al.

Kennis en ervaring

Al 25 jaar hebben wij ervaring in het vak.

De WFT-diploma's die vóór 1-1-2016 binnen moeten zijn, zijn al nagenoeg allemaal binnen.

Naast de vakgerichte assurantiediploma's zijn wij trots op het feit dat onze medewerkers ook andere opleidingen volgen die van toegevoegde waarde zijn in ons vakgebied. Zo heeft Thomas in 2014 de opleiding 'Risicomanagement' afgerond, Frank in 2014 de opleiding 'Arbeidsrecht en Verzuimmanagement' en 'Financieel management' en volgen Monique en Sérife trainingen over Internet Marketing en Social Media.

Meedenken, vooruitdenken

Door een goede inventarisatie, analyse, het opstellen van een zogenaamd klantprofiel en het goed luisteren naar uw wensen en doelstellingen, kunnen wij u nog beter informeren en adviseren.

Creativiteit en een klankbord zijn voor veel relaties van Intergroep een reden om nog steeds klant te zijn.

Snelheid -> korte lijnen -> persoonlijke aandacht

Gewoon even bellen of mailen als u ergens mee zit of als u ergens informatie over wilt hebben en het wordt direct opgepakt.

U wilt toch gewoon direct geholpen worden?

Wij helpen u toch, óók al bent u geen klant

Heeft u hulp nodig, maar bent u geen klant van ons kantoor, neem gerust contact met ons op. Wij laten u niet zomaar aan uw lot over, maar gaan zeker, binnen onze mogelijkheden, proberen u te helpen. 

Helpen zit in onze DNA

Wij zijn met heel ons team uiterst fanatiek en doen er alles aan om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Of dat nu een verzekering is, een hypotheek of een pensioenvraagstuk. Het maakt ons niet uit!

Wij zijn blij met u als relatie van Intergroep. 

direct regelen
formulierenFormulieren
klant wordenLIVE CHAT
meld probleemSchade melden
bel me terugContact